Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/clients/3e9b87dd4a295ce0a0543e552f82e39c/site/edoniste.com/wp-content/themes/generatepress/footer.php on line 27
Rreth nesh | Association des Étudiant·e·s Albanais de Genève

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës (ShSShGj) është shoqatë jo-fitimprurëse dhe ka për qëllim ndërlidhjën e studentëve shqiptarë të Gjenevës. Ajo përpiqet të shfrytëzoj resurset e saj për të ndihmuar studentët në fillimin e jetës së tyre akademike dhe në vazhdim. Ajo ndihmon në ndërgjegjësimin e nxënësve në nivele të ndryshme të arsimit rreth rëndësisë së arsimit të lartë, dhe orientimimin e tyre. Qëllimet e saj realizohen kryesisht përmes konferencave, debateve akademike dhe kulturore, shfaqjeve artistike. E gjithë kjo, e mbështetur në kulturën dhe traditën shqiptare.

Share This