Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/clients/3e9b87dd4a295ce0a0543e552f82e39c/site/edoniste.com/wp-content/themes/generatepress/footer.php on line 27
Partnerët | Association des Étudiant·e·s Albanais de Genève

Shoqata jonë është anëtare :

Konferenca Universitare e Shoqatave të Studentëve (CUAE)

Federata e Shoqatave të Studentëve Shqipëtarë në Zvicër

Kolektiviteti për një natë të pasur, të gjallë dhe të larmishme

Partnerët Anëtar të Federatës së Shoqatave Studentore Shqiptare në Zvicër

Shoqata e Studentve të Universitetit të Lozanës

 

Shoqata e studentëve shqiptarë në Universitetin e Friburg-ut
 

Shoqata e Studentëve Shqiptar në Cyrih

 

Shoqata e Studentëve Shqiptarë në Bernë

 

Lidhja Studentore Shqiptare në HSG

 

Bashkëpunëtorët :

Shoqata Komuniteti Shqiptar në Gjenevë

Universiteti Popullor Shqiptar në Gjenevë

Germin
Diaspora flet

Share This