Mirësevini në webfaqen të Shoqatës së Studentëve Shqiptar të Gjenevës.

Ekspozitë Foto « Kosovo War, 20 years ago »

Për përkujtimin e 20 vjetorit të luftës në Kosovë, Shoqata e Studentëve Shqiptarë.e të Gjenevës (ShSShGj), në bashkëpunim me Universitetin Popullor Shqiptar (UPSH), do të hapë një ekspozitë për luftën në Kosovë, në Universitetin e Gjenevës, UNIMAIL, nga data 29 prill 2019 deri më 4 maj 2019.

Më konkretisht, bëhet fjalë për një ekspozitë të 26 fotografive të fotografëve të mirënjohur të angjecionit MAGNUM, të cilët duke përjetësuar dhimbjen e hidhur njerëzore të lënë nga lufta, dëshmuan më mirë se çdokush për të kaluarën tonë të afërt.

Bëhet fjalë për një punë mbi mosharresën dhe kujtimet, në mënyrë që të tërheqim vëmendjen e publikut mbi të kaluarën të afërt të Kosovës, duke stimuluar reflektimin mbi efektet e dëmshme të luftës. Qëllimi është të informojmë publikun mbi luftën dhe plagët që la, të cilat janë ende të freskëta. Të flasësh është të ndalosh ripërsëritjen !

Zbatimi i këtij projekti gjeneron kosto dhe aktualish jemi në kërkim të sponsorëve për të realizuar këtë projekt. Prandaj, kërkojmë mbështetje nga kompanitë shqiptare që mund të na ndihmojnë në formën e mbështetjes financiare për të mbuluar kostot prej CHF 3’000.- për printim në formate rolls up 2m.

Numri i kontës: 12-284593-4
IBAN : CH57 0900 0000 1228 4598 3

Ngjarja jonë e ardhshëm

Du 30 avril au 5 mai 2019
Prej 3o pril-it deri me 5 maj 2019

30 avril 2019
30 pril 2019

Kryesia jonë

Kaltrina Ilazi

Kaltrina Ilazi

koordinuese

Brikene Ajrizi

Brikene Ajrizi

koordinuese

Kujtim Deda

Kujtim Deda

Llogaritar

Master në Drejëtsi të përgjithshëm.
Fakulteti Juridik në UNIGE.

Rei Hysenbeliu

Rei Hysenbeliu

Sekretare

Edon Duraku

Edon Duraku

Komunikim & Webmaster

Bachelor në histori – ekonomi – shoqëri.
Fakultetin së Shkencave së Shoqërise në Universitetin e Gjenevës.

Adelina Haxhijaj

Adelina Haxhijaj

Menaxhere i ngjarjeve

24 vjeç.
Studente në UNIGE në Fakultetin Juridik.

Albin Deda

Albin Deda

Menaxher i ngjarjeve

Master në Farmaci 📍UNIGE. Filantrop dhe Njeriu i popullit.

Xhahid "Bosco"

Xhahid "Bosco"

Menaxher i ngjarjeve

Armend Salijaj

Armend Salijaj

Promotor

Engjëll Ibraimi

Engjëll Ibraimi

Promotor

Praktikant në planifikim në TPG.