Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/clients/3e9b87dd4a295ce0a0543e552f82e39c/site/edoniste.com/wp-content/themes/generatepress/footer.php on line 27
Blogu | Association des Étudiant·e·s Albanais de Genève
Ekspozitë foto : Kosovo War, 20 years ago

Ekspozitë foto : Kosovo War, 20 years ago

"Një popull që harron të kaluarën e tij është i dënuar ta ripërjetojë atë". Winston Churchill Me rastin e 20 vjetorit të përkujtimit të luftës në Kosovë, Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës (ShSShGj)në bashkëpunim me Universitetin Popullor Shqiptar (UPSh)do të...

Në mbështetje të studentëve

Në mbështetje të studentëve

#MeStudentët Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës solidarizohet me protestat e studentëve në Shqipëri dhe mbështet fuqishëm kërkesat për arsim cilësor, transparent dhe të pakorruptuar. Kemi lexuar me vëmendje kërkesat e studentëve dhe kauza për të cilën janë...

Me Studentët

Me Studentët

Ky është mendimi i nje studenteje shqiptare ne Universitetin e Gjenevës, e cila ka vendosur te kryejë studimet ne Zvicër, nisur nga problemet për te cilat studentët sot po protestojnë. Really proud that you stood up for yourselves!  Nuk besoj qe Tirana ka qene me me...

Share This