Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/clients/3e9b87dd4a295ce0a0543e552f82e39c/site/edoniste.com/wp-content/themes/generatepress/footer.php on line 27
Anëtarësimi | Association des Étudiant·e·s Albanais de Genève

Për t’u bërë anëtar i shoqatës sonë, duhet të plotësoni formularin e anëtarësimit (më poshtë). Gjithashtu mund të shkarkoni formularin këtu dhe të n’a dërgoni me e-mail.

Për të finalizuar anëtarësimin duhet të paguani tarifën vjetore cila kushton 10 CHF.

Për këtë, mund të paguani kur të shifemi me një ngjarje të ardhshme të shoqatës ose të paguani direkt në llogarinë tonë bankare. Detajet tona të bankës dhe adresa email janë të shënuara më poshtë.

Nëse dëshironi të na kontaktoni, mund ta bëni formularin tonë të kontaktit.

ShSShGj.

Të dhënat tonë bankare

Llogarinë tonë bankare : 12-284593-4

IBAN : CH57 0900 0000 1228 4593 4

Adresa email

assoeag@gmail.com

Vërejtje :
Ata që kanë plotësuar këtë formular e pranojnë statutin e ShSShGj. Ata do të konsiderohen anëtarë zyrtarë pasi e paguajnë kostën e anëtarësisë (10 CHF).

Formular anëtarësimi

Vend Studimi

Niveli i studimëve të tashmë

Dëshironi që këto të dhëna mund të trajtohen nga ShSShGj ?*

9 + 2 =

*Të dhënat tuaja mund të shfrytëzohen vetëm me qëllim që studentët e ardhshëm, të mund t’ju kontaktojnë për informata të ndryshme mbi fakultetin.

Share This