Sélectionner une page

Date

Du 30 mars au 4 avril 2018

Lieu

Sud de l’Albanie
Tirana, Tepelenë, Gjirokastër, Butrint, Syri i Kaltër, Sarandë, Himarë, Dhërmo, Vlorë, Berat, Kanioni i Osumit, Apollonia

Type d'événement

Voyage

Organisateur·s

Fédération des Étudiant·e·s Albanais·es en Suisse :
AEAG, AEAUL, Albanian Student Association at the HSG, Shoqata Studenti Zürich.

 

Description

Të dashur/a studente dhe studentë,

Federata ka zgjedhur sërish Shqipërinë si destinacion për udhëtim kulturor të këtij viti. 
Për të qenë pjesë e këtij udhëtimi, rezervoni datat 30.03.18 – 04.04.18. Çmimi ende nuk është përcaktuar, po pritet të jetë rreth 500.-/600.- CHF inkl. fluturimi, udhëtimi me autobus, bujtet me mëngjesin, vizitat kulturore dhe atraksionet.

Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë, ju lutem shkruani një email shoqatës së ciles ju jeni anëtar/e.

Informata më të detajuara do të vijnë në ditët në vijim.

Share This