Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/clients/3e9b87dd4a295ce0a0543e552f82e39c/site/edoniste.com/wp-content/themes/generatepress/footer.php on line 27
Portreti i vërtet i Skënderbeut sipas dokumenteve | Association des Étudiant·e·s Albanais de Genève
Sélectionner une page

Date & Heure

04.05.2018
18h30

Adresse

Uni-Mail
Boulevard du Pont d’Arve 40

Salle : MR060

Langue·s

albanaise

Type d'événement

Conférence

Conférencie·rs·ères

Pëllumb Xhufi

Organisateur·s

Communauté Albanaise Genève, AEAG

Suivez notre événement sur

Description

Me rastin e vitit mbarëkombëtar të Gjergj Katriotit Skënderbeut, Shoqata e Studentëve Shqiptar të Gjenevës dhe Shoqata “Komuniteti Shqiptar – Gjenevë” organizojnë konferencën :
“Portreti i vërtet i Skënderbeut sipas dokumenteve”
me mysafir Prof. Pëllumb Xhufi, historian, dhe botues i shumë veprave mbi historinë e Skënderbeut.

Gjatë kësaj konference, do të kemi nderin t’i ndajmë mirënjohje Z. Astrit Leka, kontribuesit unik të bustit të Skënderbeut në Gjenevë.

Share This