Sélectionner une page

Date

20.04.2018
19h30

Lieu

Uni-Mail – Salle : MS130
Boulevard du Pont d’Arve 40
1205 Genève

Type d'événement

Présentation de film

Organisateur·s

Komuniteti Shqiptar i Gjenevës, AEAG, SOS Medvegjë-Çameri

 

Description

Asociacioni ”SOS MEDVEGJË – ÇAMERI” Zvicër ne bashkëpunim me Shoqatën e Studenteve – Gjenevë
Komuniteti Shqiptar – Gjenevë

Organizojnë prezantimin e skenarit dhe skulbturave të filmit artistik ” KANGJBLET”

PAS DE PROJECTION
NUK ESHE PROJEKTIM I FILMIT POR VETEM PREZANTIM

Share This