Sélectionner une page
Njoftim për shtyp : Lufta e Kosovës dhe drejtësia

Njoftim për shtyp : Lufta e Kosovës dhe drejtësia

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës, së pari vendos një pikëpyetje mbi rolin e Dhomave të Specializuara të Gjykatës së Kosovës dhe së dyti, rikujton rezistencën e UÇK-së ndaj forcave te armatosura serbe në Kosovë.

Veprimi simbolik : Fundi i rendit kushtetues në Kosovë

Veprimi simbolik : Fundi i rendit kushtetues në Kosovë

Ndërsa bota përjeton një periudhë krize shëndetësore. Populli i Kosovës përballet gjithashtu me një krizë të rëndë politike. Kjo krizë filloi pasi koalicioni qeveritar u shpërbë me 25 Mars 2020. Pyetja që u ngrit atëherë ishte: A duhet të formojmë një qeveri të re pa kaluar në zgjedhje apo duhet të shpallen zgjedhje të reja legjislative ?

Në mbështetje të studentëve

Në mbështetje të studentëve

#MeStudentët Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës solidarizohet me protestat e studentëve në Shqipëri dhe mbështet fuqishëm kërkesat për arsim cilësor, transparent dhe të pakorruptuar. Kemi lexuar me vëmendje kërkesat e studentëve dhe kauza për të cilën janë...

Share This