Sélectionner une page
Kë telefonojmë kur policia vret ?

Kë telefonojmë kur policia vret ?

Ditën e ngjarjes kaq tronditëse, lexuam lajmet dhe për fat të keq lajmi i parë nuk qe një lajm i mirë. Një bashkëmoshatar i yni kishte dalë nga shtëpia për mos u kthyer më dhe kjo jo pas një aksidenti apo një rrjedhe ngjarjesh te parashikueshme për një fund tragjik, por sepse u vra nga dikush që kishte detyrën ligjore dhe ndoshta morale të mbronte atë dhe secilin prej nesh.

Njoftim për shtyp : Lufta e Kosovës dhe drejtësia

Njoftim për shtyp : Lufta e Kosovës dhe drejtësia

Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës, së pari vendos një pikëpyetje mbi rolin e Dhomave të Specializuara të Gjykatës së Kosovës dhe së dyti, rikujton rezistencën e UÇK-së ndaj forcave te armatosura serbe në Kosovë.

Njoftim për shtyp : Lufta e Kosovës dhe drejtësia

Communiqué : Guerre du Kosovo, justice pour tous ?

à travers ce communiqué notre association tient, dans un premier temps, à questionner le rôle des chambres spécialisées du Kosovo et de rappeler, dans un second temps, la résistance de l’UÇK face aux forces armées serbes au Kosovo.

Historique du comité

Automne 2019 – 10 octobre Coordinat·eur·rices : – Brikenë Ajrizi – Engjëll Ibraimi Administration : – Rei Hysenbelliu Événementiel : – Adelina Haxhijaj Communication : – Edon Duraku Sponsoring : – Albin Deda Printemps 2019...
BBQ Retrouvailles – 03.07.2020

BBQ Retrouvailles – 03.07.2020

Date & Heure 03.07.202020h30 à 2h Adresse Parc Trempley Type d'événement Soirée, grillades Organisateur·s AEAG Suivez notre événement sur Suivre Description Cher.e.s étudiant·e·s, Nous tenons à nous excuser de l’absence de notre association durant ce...