Sélectionner une page
Në mbështetje të studentëve

Në mbështetje të studentëve

#MeStudentët Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës solidarizohet me protestat e studentëve në Shqipëri dhe mbështet fuqishëm kërkesat për arsim cilësor, transparent dhe të pakorruptuar. Kemi lexuar me vëmendje kërkesat e studentëve dhe kauza për të cilën janë...
Në mbështetje të studentëve

Në mbështetje të studentëve

#MeStudentët Shoqata e Studentëve Shqiptarë të Gjenevës solidarizohet me protestat e studentëve në Shqipëri dhe mbështet fuqishëm kërkesat për arsim cilësor, transparent dhe të pakorruptuar. Kemi lexuar me vëmendje kërkesat e studentëve dhe kauza për të cilën janë...
Me Studentët

Me Studentët

Ky është mendimi i nje studenteje shqiptare ne Universitetin e Gjenevës, e cila ka vendosur te kryejë studimet ne Zvicër, nisur nga problemet për te cilat studentët sot po protestojnë. Really proud that you stood up for yourselves!  Nuk besoj qe Tirana ka qene me me...
Me Studentët

Me Studentët

Ky është mendimi i nje studenteje shqiptare ne Universitetin e Gjenevës, e cila ka vendosur te kryejë studimet ne Zvicër, nisur nga problemet për te cilat studentët sot po protestojnë. Really proud that you stood up for yourselves!  Nuk besoj qe Tirana ka qene me me...
Një jetë… në tri epoka

Një jetë… në tri epoka

Date 2.12.201816h Lieu Uni-MaiBoulevard du Pont d’Arve 401205 Genève Salle : MR060   Type d'événement Projection de Film Organisateur·s Komuniteti Shqiptar i Gjenevës, AEAG, SOLIDEST...